BUGATTI GIULIETTA vannkoker Rød, 1,2 l, Ikonisk design BUGATTI GIULIETTA vannkoker Rød, 1,2 l, Ikonisk design BUGATTI GIULIETTA vannkoker Rød, 1,2 l, Ikonisk design BUGATTI GIULIETTA vannkoker Rød, 1,2 l, Ikonisk design BUGATTI GIULIETTA vannkoker Rød, 1,2 l, Ikonisk design

BUGATTI GIULIETTA vannkoker

Rød, 1,2 l, Ikonisk design

Varenummer: 02-GTC3NU
2 990,-
-+
Bestillingsvare (31 dager)
BeskrivelseDETALJERAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Kjærlighetens vannkoker


 

Design: ANDREAS SEEGATZ

GIULIETTA - Den sfæriske vannkokeren. Et perfekt ekteskap med arkitektoniske og designreferanser for et ikonisk objekt. Sfæren har alltid vært et symbol på absolutt regularitet. Det er i sentrum av Bugattis nye vannkokerkonsept: Giulietta, som utfordrer grensene for perfeksjon.
Akkurat som heltinnen i Shakespeares verk den er oppkalt etter, er den bestemt til å forbli husket i historien som en myte.
Den sfærisk formede kroppen gir vannkokeren et kompakt volum uten å glemme kapasiteten (1,2 liter / 42 fl.z.). Et ideelt objekt for kjøkkenet, også perfekt som et dekorativt element på en hylle i stuen, på et lite bord eller på hjørnet av et skrivebord.
Den kan plasseres og roteres 360° på basen, som integreres perfekt med formen på kjelen.

 

OMGI DEG MED SKJØNNHET OG KJÆRLIGHET.


Det er viktig at vi omgir oss med entusiasmeforsterkende gjenstander og tilbehør som fremkaller følelser som beundring, lykke og ro, og bringer berøring av energi til dagen vår.

Giulietta vannkoker rosegull

KJÆRLIG UTSEENDE.


Sfæren, et varig symbol og symbol på perfeksjon og absolutt ensartethet, er kjernen i konseptet Giulietta, den nye Bugatti vannkokeren som utfordrer grensene for perfeksjon. Som heltinnen i Shakespeares skuespill hvis navn det bærer, er den bestemt å forbli etset inn i historien som en legende.

VANNKOKEREN INSPIRERT
AV KJÆRLIGHETENS SKJØNNHET.


I sfæren har designer Andreas Seegatz fanget en perfekt, ikonisk geometri som representerer essensen av kjærlighet. Dermed ble Giulietta opprettet, den perfekte kombinasjonen av arkitektoniske og designreferanser for et ikonisk objekt fast forankret i kollektivt minne. Den 18/10 rustfrie stål sfæriske kroppen er genesis av et objekt som blir et skulpturelt, mykt og feminint arbeid.

 

UIMOTSTÅELIG ENKELHET.


Giulietta vannkokeren skiller seg ut med sin sjarmerende form og dens brukervennlighet: ett trykk er alt som trengs for å starte den, og den stopper automatisk når den når kokepunktet. Tuten passer elegant inn i den sfæriske kroppen og fungerer samtidig som en fyllingsdyse. Kalkfilteret er innlemmet i hetten, slik at du alltid har perfekt vann til drikken din.

EN STOR KJÆRLIGHET, MED KOMPAKTE DIMENSJONER.


De små porthullene som dekorerer Giuliettas kropp gjentar formen på sfæren og indikerer vannstanden og lyser opp når kjelen er i drift. Den sfæriske kroppen gir vannkokeren et kompakt volum; kapasiteten på 1,2 liter gjør den til et ideelt kjøkken. Den er også perfekt som et dekorativt element for stuen din, på et salongbord eller et hjørne av skrivebordet ditt. Basen er roterbar og fullfører formen på sfæren.

 

KJÆRLIGHETENS FARGER


Giulietta vannkokeren er tilgjengelig i forskjellige farger som passer til alle behov og matcher alle rom i hjemmet ditt.

 

Giulietta - Kjærlighetens vannkokerGIULIETTA - The spherical kettle. A perfect marriage of architectural and design references for an iconic object. The sphere has always been a symbol and emblem of absolute regularity; it is at the centre of Bugatti's new electric kettle concept: Giulietta, which challenges the limits of perfection.
Just like the heroine of Shakespeare's work it is named after, it is destined to remain impressed in history as a myth.
The spherical-shaped body gives the object a compact volume without forgetting its capacity (1.2 litres/42 fl.z.). An ideal object for the kitchen, also perfect as a decorative element on a shelf in the living room, on a small table or on the corner of a desk.
It can be placed and rotated 360° on its base, which integrates perfectly with the shape of the kettle as a whole.


Designer: ANDREAS SEEGATZ
foto: Andreas Seegatz
 

Født i Tyskland i 1964. Han ble uteksaminert i Industriell design ved Folkwang Schule Universität i Essen. Han jobber som designer mellom Milano og Berlin. Hans designtilnærming er preget av "svingen" mellom de to pulserende metropolene og fra et teamarbeid mellom arkitekter, grafiske designere og designere.
 

Materiale:18/10 stål
Finish: Rød blank lakkering
Vask: håndvask

Teknisk informasjon: 220-240 V - 50-60 Hz - 2000-2400 Watt "ON/OFF funksjon

Mål: D 21 cm, H:23,5 cm

Vedlikehold: (les brukermanualen) 

Brukermanualer: English manual
 

DETALJER

Produktinformasjon

Farge Rød


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
52442