Velg visning:
Du har valgt:

Vinte interiør på nett

Vintes interiørbutikk på nett er åpen til enhver tid! Vi elsker interiør, og vil alltid prøve å inspirere deg med interiørnyheter og trender om du er på utkikk etter noe nytt. Vårt interiørutvalg innebærer alt fra belysning, blomsterpotter, bordpynt, håndtak og knotter, lysholdere, malerier og foto, entremøbler, hyller, krakker og stoler og annen pynt. Finn interiøret som bidrar til å vise din smak og personlighet.

LEO løve kosedyr
LEGG I HANDLEKURV
279,-
12

Finn din interiørstil

Er du på jakt etter nytt interiør til hytta eller hjemme? Det er de små detaljene som skaper et hjem med en personlig vri. Hos Vinte kan du finne skatter og detaljer som vil hjelpe deg å skape en interiørstil du elsker. 

 

Vi er opptatte av trender og bevegelser i interiørverdenen. Du vil derfor finne de nyeste trendene hos oss – vi oppdaterer stadig vårt sortiment, og sørger for å ha et bredt utvalg.

 

Forny interiøret ditt med enkle tips

Er du like glad i å fornye og oppdatere interiøret ditt som oss? Vi sørger for at det blir rimelig for deg – det skal gjerne ikke mye til for at et rom føles nytt ut. Ofte skal det ikke mer til enn å kjøpe ett par nye gardiner, blomsterpotter eller vaser, eller en ny lampe.

La deg inspirere av vårt store interiørutvalg. Vi tilbyr kort leveringstid og fri frakt når du handler over 599,-. Klikk enkelt hjem dine favoritter.