Betaling

Betaling med Kredittkort

I vår nettbutikk kan du handle med kredittkort. Vi tilbyr betaling med VISA og Mastercard. Betalingen foregår via Nets sine sikre sider. Vi har ikke tilgang til noen informasjon angående ditt kort. Det aktuelle beløpet reserveres på din konto og er da ikke tilgjengelig. Selve betalingen (trekket) vil ikke bli utført før varene fysisk sendes fra vårt lager.

 


 

 

Betaling med PayPal

Raskt og enkelt

Millioner av kunder verden over bruker PayPal av én eneste grunn: Det er enkelt. Du må bare skrive inn e-postadressen og passordet ditt for å bekrefte betalinger. Det går mye raskere enn å grave frem lommeboken og kortet.

 

 


 

Klarna faktura

Betal via faktura først etter at du mottar varene dine

I en fysisk butikk kan du alltid kjenne og klemme på en vare før du betaler. Det synes vi er fint. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Klarna faktura fungerer akkurat slik – varen først, og så betale. I tillegg har vi forenklet handelen på nettet ytterligere ved at du kun trenger personnummeret ditt når du skal betale med Klarna.

 

Enkelt – Handle med personnummeret

Velg Klarnas fakturaalternativ i butikkens kasse. For å gjennomføre kjøpet oppgir du personnummeret ditt. En mikroopplysning gjennomføres da for å sikre personopplysningene dine og godkjenne kjøpet ditt. Opplysningen tar rundt ett sekund.

 

Praktisk – Alltid minst 14 dager betalingsfrist

Vanligvis skal en faktura betales innen 14 dager, men i blant kan fristen også være lenger. Dobbeltsjekk derfor alltid datoen på fakturaen for når betalingen må være oss i hende.

 

Trygt – Betal etter levering

Når kjøpet er godkjent, kan butikken sende varene. Når du har mottatt bestillingen din, får du også en faktura. Enten sendes den sammen med varene dine eller separat med posten.

 

Fleksibelt – Delbetale faktura

Dersom du ønsker å delbetale kjøpet ditt, ser du etter linjen Betal minst. Den finner du på fakturaen din. Der ser du et minimumsbeløp som du må betale for å gjøre om kjøpet ditt til en delbetaling.

 

 


 

Klarna konto

Samle alle kjøp på én faktura, mulighet for å delbetale

Av og til er det fint å kunne betale i eget tempo. Derfor kan du som velger delbetalingsalternativet Klarna konto selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned, så lenge det er høyere en fakturaens minste beløp. Når du handler med Klarna konto samler du dessuten alle kjøp på en faktura. Vår delbetalingstjeneste er utformet for nettet. Det betyr at du slipper vanskelige skjemaer og innlogging, og i stedet bruker fødselsnummeret ditt når du handler.

 

Enkelt – Handle med fødselsnummer

Velg Klarnas delbetalingsalternativ i butikkens kasse. En mikroopplysning gjennomføres da for å sikre personopplysningene dine og godkjenne kjøpet ditt. Opplysningen tar rundt ett sekund.

 

Praktisk – Betale i starten av måneden

Du vil så få tilsendt din første kontofaktura. Den betaler du i starten av påfølgende måned. (Dersom du for eksempel handler i midten av januar, skal fakturaen betales i starten av mars.) Dine kommende fakturaer betaler du i i starten av hver måned.

 

Trygt – Bestillingen sendes

Når kjøpet er godkjent, kan butikken sende varene direkte. I løpet av noen dager vil du også få en kontoavtale sendt hjem til din folkeregistrerte adresse. Avtalen skriver du under og sender tilbake ett eksemplar til oss.

 

Fleksibelt – Samlefaktura

Dersom du har handlet i flere ulike butikker med Klarna konto, samles disse på en og samme faktura. Dersom du ønsker kan du betale hele beløpet med en gang da avsluttes kontoen din automatisk hos oss. På kontofakturaen finner du en linje med "Betal minst". Der ser det minimumsbeløpet som du må betale.

 

 


 

Klarna kundeservice finner du her - klikk her