Uavhentede pakker: 

 

Uavhentede, returnerte pakker vil bli belastet kjøper med et gebyr på 350,- kroner. Betalingsfrist 14 dager. 
 


Angrer du på kjøpet?  


Vi tilbyr hele 45 dagers ÅPENT KJØP / ANGRERETT. For å få pengene tilbake, må varen være i samme stand som ved kjøp. Det betyr at du kan undersøke produktet, men ikke ta det i bruk.


Vi tar 149,- i returfrakt. Fraktlapp får du ved å sende inn en retursøknad på post@vinte.no. Vi gjør oppmerksom på at returretten følger samme kriterier som angrefrist etter norsk angrefristlov.

Følgende unntak har kun 14 dagers angrerett:

Alle produkter som er matvare, dvs. te, kaffe, søtsaker og annet spiselig.

 

Vi minner i tillegg om følgende:
Angreretten gjelder ikke for bedrift eller annen offentlig institusjon/forvaltning.

 

Informasjon om angrerett:

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Vi sender ut informasjon til alle våre privatkunder, via e-post, rundt angrerettloven og angrerettskjema ved hvert kjøp som foretas hos oss.

Retur utover angrerettsloven må avtales og fratrekkes minimum 20% i returkostnader/håndtering.

Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake.
Husk at du er ansvarlig for å pakke varen godt nok for retur til oss. Bruk rikelig emballasje slik at du unngår at varene blir skadet i returen. Sjekk at varene ikke beveger seg inni pakken før du sender pakken. Manglende pris/merkelapper eller ødelagt nødvendig emballasje vil gjøre produktet usalgbart og dermed kan vi ikke gi erstatning.

 

Angrefristskjema ligger bestandig vedlagt på mail sammen med din ordrebekreftelse.

 

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

 

 • Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Ang Angreretten § 25)
   
 • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).
   
 • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet..(jf Angrerettloven § 1).


Reklamasjonsrett: 
Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt.  Du er selv pliktig til å undersøke varen du mottar innen rimelig tid. Dersom det skulle det oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet, kvitter kun med forbehold. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur / erstatning av varen. Er en vare utsatt for brekasje under sending må dette umiddelbart meldes til transportør og senest innen 4 timer fra mottak av varen. Deretter melder du så raskt som mulig i fra til oss om skaden.

Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene (ta kontakt for returetikett). Det er fint om du sender med bilde av evt. skade.

 

 

Retur – Slik gjør du:

 1. Alle retur sendinger skal avtales med oss.
  Dette gjør at du raskere får rett produkt eller pengene dine tilbake. For avtale om retur send mail til post@vinte.no eller ring 74 08 62 00
   
 2. Legg returskjema sammen med det du skal returnere. Retursskjema / seddel får du hos oss når du registerer din retur.
   
 3. Skriv ut returetiketten og fest den utenpå pakken.
  Returfraktseddelen kan du laste ned her: Returkoden du skal taste inn er VINTERETUR

  https://minside.postnord.no/public-services/booking-return - Returkoden du skal taste inn er VINTERETUR

  Hvis du ønsker å bruke annen forsendelsemetode enn vår returetikett gjøres det for egen regning og sikkerhet. Har du ikke printer så kan du kontakte oss på post@vinte.no
   
 4. Lever pakken til nærmeste Postnord utleveringsted. (IKKE Posten Norge) Vi belaster deg for returgebyret på kr 149.- når vi mottar pakken fra deg. Dette gjelder ikke ved reklamasjoner.
  NB! Pakker sendt med Posten uten avtale blir ikke hentet ut. Skal det sendes med Posten må pakken sendes som Bedriftspakke.

 

Vi tar forbehold om følgende: 
- feil på sidene. 
- fargene på bilder kan avvike noe fra virkeligheten. 
- enkelte varer kan være utsolgt.