VINTE.no er en nettbutikk eid av Vevle Interiør AS fylt med interiør som vil gjøre hjemmet ditt litt annerledes, litt røffere, litt stiligere eller litt lunere. Vi ønsker å gi deg inspirasjon og bidra til at hjemmet ditt blir fylt med interiør som du liker å se på, ta på og omgis med.

 

Utvalget er stort – fra duker, puter og gardiner til glass og serviser, til lamper og lysestaker. Du skal kunne finne noe som passer akkurat ditt hjem og din stil. Vi har noe for enhver smak.

 

Det er viktig for oss i VINTE at du opplever kvalitet når du handler hos oss. Tekstilene våre designer vi i stor grad selv. Vi velger kun ut de beste materialer som gir best holdbarhet, vask etter vask. Les mer om våre tekstiler her.

 

De aller fleste av våre glass og serviser tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I de få tilfeller dette ikke gjelder, er det gjort særlig oppmerksom på dette i produktbeskrivelsen.

 

Vi har ca. 300 forhandlere i Norge. 

 

Ønsker du å bli forhandler av VINTE / Vevle Interiør AS? Det synes vi er veldig hyggelig og vil gjerne høre fra deg! Vi ser frem til at du kontakter oss her.

 

VINTE LOGO