Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks

Duftlys, Papier d'Armenie, La Rose

Duftlys av vegetabilsk voks og bivoks

Varenummer: PAP-51
399,-
-+
10 på lager
BeskrivelseDETALJERTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fragrance Candle Rose - Papier d'Arménie - Maison Francis Kurkdjian
Papier d´Arménie - Rose er for deg som leter etter et duftlys med en klassisk duft av rose. Det duftende stearinlyset tar deg til tebutikken der du ivrig kjører nesen i den store blikkboksen rosente som butikkarbeideren feberaktig holder frem. Den aromatiske krydrete teblandingen med tørket blekrosa og sprø roseknopper.

Det tar deg til bestemorens linskap der sengetøyet har initialer og små spesialtilpassede duftposer er nøye plassert. Små duftposer med hauger av lavendel og tørkede røde roser. Det tar deg til svunne tider.

Duftlyset er produsert av den ekstremt kompetente parfymeren Francis Kurkdjian og består av røde roser fra Tyrkia og Iran. Stearinlyset har en sterk og sensuell duft som er fougère-aktig og søt. Duften er ment å samsvare med røkelsespapiret "La Rose", og det gjør det med ære. Imidlertid er duftlysversjonen litt rundere i duften.

Kort sagt, et fantastisk duftlys for deg som leter etter klassikeren. Rose har en duft som folk flest liker og kan identifisere seg med. Skal du gi bort lyset i gave? Legg så gjerne til et hefte med røkelsespapir i samme duft som en morsom detalj!

Tips
Ønsker du å oppnå en optimal duft i hjemmet ditt, for eksempel før du får besøk? Tenn på lyset i en time før de besøkende ankommer og blås det forsiktig ut før de ankommer. Da har duften tid til å utvikle seg jevnt, og du kan nyte en behagelig duft som er akkurat passe. Tenn helst ikke lyset under måltidene. Det kan lett ødelegge duftinntrykkene fra maten. La maten stå seg alene.

Bruksanvisning
Stearinlyset er laget av en kombinasjon av vegetabilsk voks og bivoks. Veken er laget av bomull. Når du tenner lyset for første gang, la det brenne i minst en time. På denne måten dannes et jevnt og fint voksbasseng. Trim gjerne veken med en saks innimellom. Skjær den ned til omtrent en centimeter. La aldri stearinlyset brenne i mer enn 5 timer av gangen.

Vekt: ca. 220 g

Høyde: 9 cm ø 7,5 cm

Brenntid: 45 timer

DETALJER


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
47839