Velg visning:
Du har valgt:

Bordløper

Å dekke bordet med en bordløper er ofte prikken over i-en til et dekket bord, enten det er til hverdag eller fest. Legg løperen på bordet alene eller kombinér det med en ensfarget duk for å skape flere lag i dekorasjonen. Vinte har løpere i mange farger, lengder og ulike materialer.

Bordløpere – både dekorative og praktiske

Bordløpere, særlig i kombinasjon med duker, skaper et godt grunnlag for enhver borddekorasjon. De er dekorative samtidig som de beskytter bordet mot flekker og søl. Du kan også legge løpere på tvers av bordet slik at de fungerer som bordbrikker.  Hos vinte finner du løpere i flere farger, lengder og ulike materialer.

 

Hvordan plassere bordløpere på spisebordet

Du kan bruke løpere på ulike måter. Den vanligste måten er å plassere den langs midten av bordet. Dette forener bordet på en minimalistisk, men effektiv måte og skaper et ypperlig grunnlag til å plassere både vaser, bordpynt og lysestaker. Mindre løpere kan også plasseres på tvers av bordet for å fungere som spisebrikker. 

 

Alt du trenger til borddekorasjonen

Hos Vinte finner du alt du trenger til å dekke et nydelig bord som matcher din personlighet. Vi har både duker, bordbrikker, glassbrikker, lysestaker og lysholdere og ulik type bordpynt som kan hjelpe deg å skape din perfekte borddekorasjon.